Üzemeltető:

START Rehabilitációs Foglalkoztató és Intézményei Közhasznú Nonprofit Kft.
Vezérigazgató: Balogh Zoltán
Tel/Fax:06-42/411-408.
Elérhetőség: 4400 Nyíregyháza, Bujtos u. 32. sz.

Tulajdonos:

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata

Intézményvezető:

Fancsali Gábor

Elérhetőség: 4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 41.

Tel: 06-42/410-522

E-mail: eselycentrum@startrehab.hu

Szolgáltatások:

Trafikáru; konferencia-és tárgyalótermek igénybevétele; rendezvények szervezése lebonyolítása; egészségügyi szolgáltatások; étterem, konyhabérlés; előfizetéses étkezési lehetőség - helyben fogyasztva vagy elvitelre; nyári táborok; ingyenes parkolás, játszótér.

Rendezvényekkel kapcsolatban felvilágosítást a
06-20/9308-712 telefonszámon
az Esély Centrum rendezvény szervezője áll rendelkezésére.

Az Esély Centrum „B” épületében lévő szálláshelyek díjai

A 4400 Nyíregyháza, Tiszavasvári út 41. szám alatt található Esély Centrum „B” épületében szálláshely-igénylések díjtételei és az esetleges kedvezmények az alábbiak.

1. Magánszemélyek, jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező egyéb szervezetek részére (rendezvények, esküvők) a szállás összege:

felnőttek részére 2.950,-Ft + 400 Ft IFA/fő/éj, összesen: 3350,- Ft

gyermekek részére 6 éves korig térítés mentes

gyermekek 6-18 évig 1.250,-Ft + ÁFA (18 %)/fő/éj (IFA mentes) összesen: 1475 Ft

2. Fogyatékos személyek érdekképviseleti szerveinek tagjai, valamint a fogyatékkal élő magánszemélyek részére a szállás összege:

felnőttek részére 2.360,-Ft + 400 Ft IFA/fő/éj

összesen: fogyatékkal élő felnőtt: 2760 Ft.

gyermekek részére 6 éves korig térítés mentes.

gyermekek 6-18 évig 1.000,-Ft + ÁFA (18%)/fő/éj (IFA mentes), összesen: 1180Ft

Az idegenforgalmi adó mértékének változása esetén a mindenkor hatályos önkormányzati rendeletben foglalt mértéket kell alkalmazni.

A fogyatékos személyek érdekképviseleti szerveinek tagjai a szállás igénybevételénél a tagságot hitelt érdemlően kötelesek igazolni.

A fogyatékkal élő magánszemélyek részére fenti kedvezmény igénybevételének feltétele a fogyatékosság bármilyen formájú okirati igazolása (vakok igazolványa, siketek-és nagyothallók igazolványa, egyéb mozgássérült igazolvány stb.)

3. Bármely szálláshely-kérelmező esetén az alap szállásdíj összegéből 50% kedvezményt biztosítunk abban az esetben, ha a vendég egy naptári hónapon belül folyamatosan legalább 10 éjszakát kíván igényelni, amennyiben ezen szándékát az első vendégéjszaka foglaláskor előre jelzi.

Nyíregyháza, 2016. augusztus 15.

Esély Centrum

"Az elért álom"- Az alapgondolat a Mozgáskorlátozottak Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Egyesülete és az általa alapított START Rehabilitációs Foglalkoztató és Intézményei Közhasznú Nonprofit Kft. "Esély Palota" című projekt ötletéből valósult meg.

Az alapötlet célja az volt, hogy legyen egy komplex intézmény a megyeszékhelyen, amely egy helyen tudja összefogni a megyei érdekvédelmi civil szervezeteket, ahol a fogyatékossággal élő emberek egyszerre, egy időben, egy azon helyen tudják az ügyeiket intézni, egészségügyi szolgáltatásokat tudnak igénybe venni. Ez akkor nem valósult meg, de néhány év múlva Nyíregyháza Város vezetése megkereste az ötlet kigondolóit, és egy Phare pályázat alapján 1,5 milliárd forint beruházással, meglévő épületek átalakításából létrejött az európai színvonalú Esély Centrum. Az egyesület konzorciumi partnerként komoly feladatokat vállalt fel a komplexum kialakítása során.

A centrum speciális megoldásokkal, különleges eszközökkel teljesen akadálymentesen - amely nem csak a fizikai, hanem a kommunikációs akadálymentesítést is magában foglalja - valósult meg. 3000 m2 alapterületen, 4 fő épületből áll, területén 132 parkolóhely található, amely korlátlan ideig térítésmentesen használható.

Városunk nem csak szereti és megbecsüli, hanem segíti és el is fogadja a testi vagy szellemi képességeikben akadályozott embertársait.

Köszönet az önzetlen segítségért Nyíregyháza valamennyi vezetőjének

Az alábbi képen megtekintheti az Esély Centrum helyszínrajzát! (a nagyobb képért kattintson a képre!)

- fel -

Kezdőlap

Aktuális

Szolgáltatásaink

Támogató szolgálat

Nappali Intézmény

Jogszabályok

Segédeszközök

Vox Humana

Galéria

Sorstársi tanácsadó

Kortárs tanácsadás

Közhasznúsági jel.

Oktatási központ

Copyright 2012 Nyíregyháza, minden jog fenntartva.